Salata de creveti
Salata de creveti creveti 1-2 lingurite cu varf de usturoi pudra 2 linguri generoare de smantana grasa o mana de patrunjel verde 1-2 rosii 1 ardei gras paine - franzela franceza ulei de masline Am decongelat crevetii si i-am scurs bine de zeama lasata. I-am pus intr-o tigaie la foc mic. Cand incep sa dea in clocot adaugati usturoiul si smantana. Mai lasati sa fiarba putin si adaugati patrunjelul verde. Opriti focul. Goliti cu o lingurita rosiile de miezul zemos (sosul e deja suficient de bogat!) si taiati-le cubulete. Taiati cubulete si ardeiul gras , amestecati intre creveti. Taiati cateva felii de paine si stropiti-le cu ulei. Incingeti o tigaie si prajiti painea pana devine aurie si crocanta - daca vreti un plus de usturoi ii puteti adauga si usturoi. Asezati feliile pe un platou si peste ele puneti salata de creveti.