QUICHE CU BRANZA SI ROSII

Publié le par seema89seema

Quiche cu branza si rosii


Pentru aluat: 250 g faina, 100 g unt ,1 ou, 2 linguri apa, sare

Pentru umplutura: 50 g bacon afumat, 1 ceapa, 2 oua, 100 g branza, patrunjel, 100 ml smantana, 4-5 rosii, sare, piper

Din faina, unt, ou, sare si apa se framanta un aluat omogen care se da la rece 30min. Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune la calit in 2 linguri ulei, impreuna cu baconul taiat feliute. Dupa ce s-au rumenit, se opreste focul si se lasa sa se racoreasca. Se bat ouale cu sare, piper,se adauga patrunjelul tocat marunt, smantana si branza rasa. Se scoate aluatul din frigider,se intinde o foaie rotunda si se aseaza in tava unsa
cu ulei si tapetata cu faina, imbracand putin si peretii tavii. Se pun ceapa si baconul in foaia de aluat, se toarna amestecul de oua, apoi se pun rosiile taiate in feliute.
Se coace 25-30 minute in cuptorul deja incins.

Publié dans RECETTES

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article