Pizza la tigaie

Publié le par seema89seema

PIZZA LA TIGAIE

 

Pentru aluat:

450g faina

225g apa calduta

1 plic drojdie uscata

1 lingurita sare

2 linguri ulei

1 lingura zahar tos

 

Pentru presarat deasupra pizzei:

Ceapa

Ulei pentru calit ceapa

Sunculita

Salam

Rosii

Ciupercute din conserva

Cascaval

Masline

Pasta de tomate

 

Mod de preparare:

Curatam ceapa si o taiem solzisor.

Intr-o tigaie punem putin ulei, adaugam ceapa si o lasam la calit pana devine rumenie.

Sunculita o taiem feliute foarte subtiri.

Salamul deasemenea il taiem feliute foarte subtiri.

Rosiile le spalam si le taiem feliute.

Cascavalul il dam pe razatoarea mica.

 

Puneti faina intr-un castron, adaugati zaharul tos, drojdia uscata, uleiul, apa si sarea si incepeti sa framantati 20 – 30 minute aluatul pana obtineti un aluat elastic, care nu se lipeste de mana. Acoperiti aluatul obtinut cu un prosopel curat si puneti-l la dospit pentru 2 ore, la loc caldut.

Am uns blatul cu sos tomat, am presarat ceapa calita, cascaval, feliute de sunculita, feliute de salam.

Dupa ce am pus tot ce am dorit deasupra pizzei, punem din nou capacul peste tigaie si mai lasam pe foc, la flacara mica, pana ce cascavalul s-a topit.

Publié dans RECETTES

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article