PIEPT DE PUI CU TARHON SI SUC DE PORTOCALE
Piept de pui frantuzesc cu suc de portocale si tarhon
Aveti nevoie de piept de pui. Il taiati in doua, la jumatate si il sarati.
Intr-o tigaie puneti la incins 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei de masline. Caliti pieptul de pui in tigaie, pana cand pielea prinde o culoare apetisanta.
Puneti apoi puiul intr-o tava, turnati peste el o jumatate de cana de suc de portocale, 1 cana supa de pui si presarati cu tarhon.
Dati la cuptor pana cand sosul scade cam la jumatate.
Aveti nevoie de piept de pui. Il taiati in doua, la jumatate si il sarati.
Intr-o tigaie puneti la incins 2 linguri de unt cu 2 linguri de ulei de masline. Caliti pieptul de pui in tigaie, pana cand pielea prinde o culoare apetisanta.
Puneti apoi puiul intr-o tava, turnati peste el o jumatate de cana de suc de portocale, 1 cana supa de pui si presarati cu tarhon.
Dati la cuptor pana cand sosul scade cam la jumatate.