CEAPA UMPLUTA

Publié le par seema89seema

 CEAPA UMPLUTA     

                        

cepe decojite, 2 catei de usturoi tocati marunt, 4 linguri cu smantana, 4 linguri parmezan ras (sau orice fel de branza), sare, piper, 4 crengute de cimbru, 4 felii de bacon afumat

Fierbem cepele in multa apa timp de 15 min. Taiem cu cutitul, 2 cm din varful fiecarei cepe si putin din varful radacinos, pentru a sta drepte in tava. Cu ajutorul unei linguri, scoatem o parte din foile interioare ale fiecarei cepe  si il tocam marunt. Prajim apoi in o lingura cu ulei de masline, ceapa tocata impreuna cu usturoiul, 2-3 minute, pana se inmoaie. Turnam smantana si luam de pe foc. Amestecam si parmezanul in compozitie si asezonam cu sare si piper. Infasuram fiecare ceapa intr-o felie de bacon pe care o prindem cu o  crenguta de cimbru verde. Asezam cepele intr-o tava si le umplem cu sosul de ceapa tocata. Coacem 20-25 minute in cuptorul preancalzit, pana cand cepele devin fragede.

Publié dans RECETTES

Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :
Commenter cet article