Overblog
Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Langues de Chat

Langues De Chat, piscoturi pentru rasfatul tau 1.5 dl de margarina 1.5 dl zahar 3 albusuri de ou 8 ml esenta de vanilie 2 dl de faina 1. Cuptorul la 200 grade. Foaie de hartie de cuptor usor unsa cu margarina 2. Amesteca margarina cu zaharul poros. Intr-un...

Lire la suite

Tort de fructe Cristal

Tort de fructe Cristal Ingrediente: - Portocala - Banana - Mar - Nuci - Mango - Kiwi Blat de tort 2 oua, 100gr zahar, 200gr faina, un plic praf de copt, 50ml apa, 50 gr unt Amestecati zaharul cu apa si galbenusul cu ulei. Bateti albusul bine si amestecati-l...

Lire la suite

Orez cu prune

Orez cu prune 320g orez, 400g prune uscate, 1,2l apa, 100g zahar, 40ml ulei, coaja de lamaie, un bat de scortisoara, sare. Se aleg prunele uscate. Se spala bine si se pun cu ulei si apa la inabusit. Cand prunele incep sa se umfle se adauga orezul ales...

Lire la suite

Salam de biscuiti

Salam de biscuiti 1/2 kg biscuiti 1/2 kg rahat 300 g nuci sau alune 50 g stafide 25 ml esenta rom 170 ml apa 50 g cacao zahar vanilat, coaja de portocala, un varf cutit sare Modul de preparare a retetei: Biscuitii se pun intr-o punga de plastic si se...

Lire la suite

Tagine cu legume

Tagine cu legume 200 g cuscus 4 morcovi 4 radacini de patarnac 3 cepe rosii mici 2 ardei grasi 2 linguri ulei de masline 1 lingurita chimen macinat 1 lingurita boia dulce 1 lingurita boia iute 1 lingurita scortisoara 400 g rosii din conserva 1 mana caise...

Lire la suite

Salata ruseasca de cartofi

Salata ruseasca de cartofi 500 g cartofi 200 g morcovi 150 g mazare 4 castraveciori 100 g sunca 4 linguri de maioneza 2 linguri otet 2 maini patrunjel, tocat Se fierb cartofii si morcovii si se lasa la racit. Dupa ce s-au racit se amesteca intr-un bol...

Lire la suite

TORTUL PADUREA NEAGRA

Tortul Padurea Neagra Blat 3 oua la temperatura camerei 250 g faina 300 g zahar 115 ml ulei 50 g cacao 225 ml lapte 1 1/2 lingurita praf de copt 3/4 lingurita bicarbonat 1 pliculet de zahar vanilat 1/4 lingurita sare ulei si faina pentru tapetat forma...

Lire la suite

Gaufres au gruyere...

Gaufres au gruyère 500 g de farine 3 oeufs 1/2l de lait 150 g de gruyère râpé fin 1/2l eau 100 g de beurre 1 pincée de sel Dans un récipient mettez la farine, 1 pincée de sel, les jaunes d'oeufs et le gruyère. Délayez avec le lait et l'eau ajoutez les...

Lire la suite

Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata si lamaie 300 g unt, taiat bucatele, moale 300 g zahar 5 oua 400 g faina, cernuta 1 plic praf de copt 4 linguri zeama de lamaie putina vanilie 2 lamai, coaja rasa 100 g ciocolata taiata marunt Amesteca untul cu zaharul pana ce devine...

Lire la suite

<< < 1 2 3 4 5 6 7 > >>